logo

Vrijwillige chauffeurs gezocht voor WelzijnsKompas

WelzijnsKompas is op zoek naar vrijwillige chauffeurs voor de WelzijnsKompas bus. Bewoners van Hillegom zijn hem vast weleens tegengekomen. De zilveren bus voor personenvervoer met op de deuren het logo van Welzijnskompas Hillegom-Lisse. Voor de WelzijnsKompas bus zijn wij op zoek naar vrijwillige chauffeurs.

Al vele jaren wordt deze bus ingezet voor het vervoer van ouderen in Hillegom, De Zilk en Beinsdorp met behulp van vrijwillige chauffeurs. Voor sommige ouderen wordt het steeds lastiger om met de fiets of het normale openbare vervoer te reizen. Wij vinden het belangrijk dat ouderen mobiel blijven.

Tijden:
De bus rijdt van maandag tot en met vrijdag van 8.30 – 18.00 uur. Om gebruik te maken van het vervoer van de bus kun je reserveren tot uiterlijk 1 dag van te voren Dit kan door contact op te nemen met tel. 0252 576500.

Voor meer informatie en/of belangstelling kan er contact opgenomen worden met Marian Zirkzee, medewerker vrijwillige inzet, bereikbaar op maandag/woensdag/donderdag van 09.00-12.30 uur op tel. 757100. Of mail m.zirkzee@welzijnskompas.nl

 

Neem contact op

Bel mij terug