logo

Verhalend brunchen

Vrijwilligers gezocht!!

Kun jij boeiend vertellen of weet jij veel over een onderwerp en vind je het leuk deze kennis en passie te delen met anderen?

In samenwerking met de Soete Suikerbol in Hillegom gaan we in oktober iedere zondag (startdatum volgt) ‘Verhalend brunchen’ van 11.00 uur tot 12.30 uur.

Wil jij je hiervoor inzetten en een half uur durende presentatie/lezing verzorgen, alleen of met een groepje? Wil je dit eenmalig doen of met een bepaalde regelmaat? Veel is mogelijk, laat het ons weten en we gaan in gesprek. Iedereen is welkom, maar de behoefte bestaat vooral bij 55 plussers, die graag anderen ontmoeten op de altijd zo stille zondagen.

We hopen een groepje mensen te formeren die het leuk vinden om af en toe bij elkaar te komen om ervaringen uit te wisselen, de onderwerpen een beetje op elkaar af te stemmen en eventueel voor elkaar in te vallen.

Meer informatie of aanmelden?:

Voor vragen kunt u contact opnemen met Johanna Cloo, elke werkdag tussen 9:00 en 12:30 uur te bereiken via 0252 – 757 100 of per mail: j.cloo@welzijnskompas.nl

 

 

 

 

 

Neem contact op

Bel mij terug