logo

624 Mantelzorgcomplimenten uitgereikt in 2018

Op 18 december jl. was het vierde en laatste uitreikmoment van de mantelzorgcomplimenten 2018. In Floralis ontvingen mantelzorgers deze blijk van waardering en werd er gezellig samen gesproken. Bijvoorbeeld over wat iedereen met het compliment gaat doen: een mooi sieraad kopen, een lekker luchtje, of juist iets leuks doen met de kinderen. Iedereen beslist zelf wat hij of zij met de vvv-kaart t.w.v. 100 euro doet.

Nu het laatste uitreikmoment van 2018 geweest is, kan de balans opgemaakt worden. In totaal zijn er dit jaar maar liefst 621 mantelzorgcomplimenten toegekend in Lisse en Hillegom. Dit zijn er meer dan in 2016 en 2017 samen. De groei van het aantal complimenten is deels te verklaren doordat vanaf dit jaar het compliment ook uitgereikt kon worden aan mantelzorgers van intramurale zorgvragers (mensen die in een zorginstelling verblijven), maar ook doordat de aanvraagprocedure verbeterd is en steeds meer mantelzorgers het mantelzorgcompliment kennen.

2019
Zodra er in 2019 bekend is hoe de invulling van het mantelzorgcompliment wordt geregeld, laten wij dit onze ingeschreven mantelzorgers weten!
De mantelzorgers die hun compliment niet op hebben gehaald kunnen vanaf 7 januari 2019 een afspraak maken om het compliment op te halen.

Neem contact op

Bel mij terug

Specialisten