logo

Tuinwerkdag De Groeituin 3 oktober j.l.

Wat een gezellige groep mensen is er komen opdraven naar de Tuinwerkdag in De Groeituin. Ondanks de coronamaatregelen en het druilerige weer, zijn er heel wat klussen geklaard en krijgen de tuinen steeds meer contouren. Eindconclusie van deze ochtend; verzopen katjes met vrolijke inborst kunnen met elkaar heel wat voor elkaar krijgen.

Zo’n 12 mensen hebben de mouwen opgestroopt, de voeten in de laarzen geschoven en een regenjas aangedaan om flink wat klussen te klaren. Een corona-proof-klussen-parcours met bamboe stokken en verspreid door de tuinen zorgde voor de nodige afstand. Aan elke stok hing een label met de klus die op die plek gedaan kon worden. Een krat erbij met daarin de nodige materialen en gereedschappen zorgde ervoor dat er zo min mogelijk heen en weer gelopen hoefde te worden.

Niet alleen de koffie en thee hield iedereen warm, maar zeker ook de onderlinge lol hield de spirit erin. Dit is zo’n mooie manier om elkaar weer eens te zien, omdat veel mensen hun eigen tuinmoment kiezen. Met elkaar kun je zoveel bereiken, kom je tot nieuwe ideeën en maak je afspraken wat er in de toekomst gedaan moet worden. Echt een waardevolle (werk)ochtend in alle opzichten.

OPROEPJE;
Op De Belevingstuin wordt een pad gemaakt op een duurzame manier. Dat wil zeggen; met materialen die er al zijn. Er wordt hiervoor niets nieuw gekocht. We willen aan jou vragen om letterlijk je steentje hieraan bij te dragen. Heb je nog een paar stenen over of kun je wat keien missen? Misschien heb je wat klinkers en grind in de tuin liggen die niet meer worden gebruikt? Of andere soorten verharding? De Belevingstuin is er heel blij mee, wij maken hiermee het maffe-stenen-pad voor en door inwoners van Hillegom en omgeving.

Wil je stenen of keien komen brengen? Mail naar info@welzijnskompas.nl en wij maken graag een afspraak met je.

 

Neem contact op

Bel mij terug