logo

Even Buurten voor een goede leefbaarheid in uw buurt!

Is er een goede leefbaarheid in uw buurt? WelzijnsKompas is dé welzijnsorganisatie van Hillegom en Lisse. Met vele vrijwilligers en partners zet WelzijnsKompas zich in voor (kwetsbare) bewoners van Hillegom en Lisse. Met ons team Even Buurten zijn wij binnenkort aanwezig in de buurt. Wij zijn daar aanwezig met een gezellige ‘koffiecorner’. Wij komen er middels een vragenlijst en een kort gesprek graag achter wat er speelt in de buurt. Waar heeft u als buurtbewoners behoefte aan? En misschien heeft u ideeën om de leefbaarheid te verbeteren. Middels de verkregen informatie willen wij de buurt ondersteunen in het opzetten van (nieuwe) activiteiten.
Durf op ons af te stappen en wees welkom voor koffie of thee, fris en een lekkernij!

Wanneer zijn wij bij u in de buurt?

Lisse (buurt Rembrandtplein):
Op dinsdag 11 juli – 11.00 – 16.00 uur en
donderdag 20 juli  – 14.00 – 20.00 uur komen we bij u “buurten”

Hillegom (buurt Meer en Dorp):
Op donderdag 6 juli – 16.00 – 20.00 uur en
maandag 17 juli  – 11.00 – 15.00 uur komen wij bij u “buurten”

 

Wij zijn op nog op zoek naar vrijwilligers voor het afnemen van de vragenlijsten in de buurt!

Op bovengenoemde data zijn wij op zoek naar vrijwilligers (vanaf 16 jaar) die het leuk vinden om vragenlijsten af te nemen bij de bewoners. Heb jij even tijd en wil je iets verdienen? Het kost maximaal 3 uur van je tijd. Het team Even Buurten ondersteunt je hierbij voorafgaand, en als vanzelfsprekend zijn wij zelf aanwezig.

Voor vragen of aanmelding kun je terecht bij Dionne Scheepmaker via  d.scheepmaker@welzijnskompas.nl of bel 06 – 45331545 dan wel (0252) 757 100 tussen 9.00 en 12.30 uur.

Neem contact op

Bel mij terug

Specialisten