logo

Samen Gezond; sportieve ontmoetingen met gezonde lunch

De activiteit Samen Gezond is voor mensen die gezonder en fitter door het leven willen gaan. Kom erbij en doe mee!

Elke bijeenkomst verzorgt Paul de Bree, buurtsportcoach bij SportSupport, een sportieve activiteit waaraan iedereen op zijn of haar niveau kan deelnemen. Daarnaast schuiven interessante sprekers aan om meer te vertellen over bijvoorbeeld lichaamsbeweging en voeding. Uiteraard is er ook ruimte voor kennismaken en bijpraten al dan niet met een kopje koffie of thee. De activiteit eindigt iedere week met het samen bereiden en nuttigen van een gezonde lunch. Uiteraard worden alle richtlijnen van het RIVM in acht genomen.

Samen Gezond is een gezamenlijk initiatief van WelzijnsKompas, Sportfondsen Hillegom en Hillegom in Beweging. De bijeenkomsten vinden plaats op maandag 5, 12, 19 en 26 oktober en op 2, 9, 16 en 23 november. Iedereen vanaf 23 jaar die met een gezonde leefstijl aan de slag wil gaan is welkom! Mocht het niet mogelijk zijn om aan de eerste editie Samen Gezond deel te nemen, dan is het mogelijk om aan te melden voor een volgende editie.

Voor aanmelding of meer informatie zie www.hillegominbeweging.nl of neem contact op met Carlijn French, buurtwerker WelzijnsKompas.

Mail:               info@welzijnskompas.nl

Telefoon:     0252-757100

Neem contact op

Bel mij terug