logo

Het Repair Café in ’t Pluspunt

Veel elektrische appraten, kledingstukken, fietsen of speelgoed kunnen nog makkelijk een tweede ronde mee. Dus gooi het maar niet weg!

Kom aanstaande zaterdag 2 december 2017 van 13.00 uur tot 15.00 uur naar het Repair Café in `t Pluspunt, Henri Dunantplein 28 Hillegom.

Elke eerste zaterdag van de maand kunnen inwoners van Hillegom terecht voor een reparatie in dit gezellige ontmoetingscentrum. In samenwerking met onze vrijwilligers wordt het apparaat, de fiets of het kledingstuk ter plekke gerepareerd. Vele inwoners zijn tevreden naar huis gegaan met een apparaat dat voorlopig weer een ronde mee kan. Kom een kijkje nemen in het Repair Café op zaterdag 2 december 2017. Kijk voor meer informatie op: www.repaircafe.nl

 

Repair Cafés zijn gratis toegankelijke bijeenkomsten die draaien om (samen) repareren. In `t Pluspunt is gereedschap en materiaal aanwezig om alle mogelijke reparaties uit te voeren. Iedereen kan bijvoorbeeld kleding, kleine meubels, elektrische apparaten speelgoed meenemen om te repareren. Deskundige vrijwilligers zijn aanwezig. Er valt altijd wat te leren en wat te lachen. Wie niets meeneemt om te repareren kan voor de gezelligheid een bezoek brengen aan het Repair Café, gaat helpen bij een reparatie van iemand anders en/of neemt een kopje koffie.

 

Bij vragen of meer informatie kan contact opgenomen worden met Dionne Scheepmaker via tel. 06 – 45331545 of d.scheepmaker@welzijnskompas.nl

Neem contact op

Bel mij terug

Specialisten