logo

Positief leven!

De cursus Positief leven start op donderdagochtend 28 maart a.s.! Kom ook naar deze 5-weekse cursus voor inwoners uit Lisse en Hillegom. De cursus Positief leven vindt plaats in het Medisch Centrum Lisse, Nassaustraat 31b.

In plaats van te kijken naar wat er niet goed is, zijn er ook positieve manieren om naar jezelf te kijken: met begrip voor je eigen menselijkheid en imperfectie, met optimisme en met aandacht voor je sterke kanten. Stress, piekeren, spanning en ontspanning: Hoe herken je het bij jezelf en hoe kan je er (anders) mee omgaan waardoor je veerkracht als alternatief voor “sterk zijn” kan ontwikkelen? Hoe kan je welbevinden ervaren? En hoe realiseer je je mogelijkheden en kan je omgaan met de normale stress in het leven.

Wil je weten hoe je dit kunt toepassen in jouw leven?

In deze bijeenkomsten wordt er op een laagdrempelige manier kennis gemaakt met ontspannings- en mindfulnessoefeningen, leer je wat stress is, hoe het komt dat wij piekeren en hoe je je veerkracht kunt versterken, productief kan zijn en een bijdrage kan leveren aan de samenleving. Een groep bestaat uit maximaal 8 deelnemers.

 

Data: donderdag 28 maart en 4, 11, 18 en 25 april van 9.30 – 11.00 uur.

Kosten: Voor deze cursus wordt een bijdrage gevraagd van € 7,50, dit is inclusief een kopje koffie/thee.

Deze cursus, in het kader van Welzijn, is een samenwerking tussen Welzijnskompas en preventie GGZ Rivierduinen Recept.

Voor aanmelding of meer informatie kunt u contact opnemen met Marti Wassenaar WelzijnsKompas Hillegom-Lisse, 0252 757100 / m.wassenaar@welzijnskompas.nl

Neem contact op

Bel mij terug

Specialisten