logo

Plein28 feestelijk geopend

Plein28 feestelijk geopend op 31 mei jl.
Het kan je bijna niet zijn ontgaan: `t Pluspunt is verbouwd en draagt nu de nieuwe naam Plein28. Het centrum is omgetoverd tot een leer- en ontmoetingscentrum waar iedereen kan binnenlopen voor ontmoeting, activiteiten en leermogelijkheden.

Opening:
Burgemeester van Erk en wethouder van Trigt waren aanwezig om o.a. de nieuwe naam te onthullen. Chocolaterie Pierre verzorgde het heerlijke ijs, vrijwilligers van WelzijnsKompas en omwonenden bereidden de hapjes en Jazzam zorgde voor jazzy achtergrondmuziek. De lokale pers schonk veel aandacht aan de opening van Plein28 en de vrijwilligers werkten erg hard om iedereen het naar `t zin te maken.

Dank allemaal!

De opening werd bezocht door ruim 100 bezoekers. Veel bekende gezichten, maar ook nieuwe geïnteresseerden stapten binnen en genoten van de gezelligheid.  Een paar bezoekers hebben zich zelfs aangemeld als vrijwilliger en gaan binnenkort met WelzijnsKompas in gesprek.

Website Plein28:
Neem een kijkje op de website: www.plein28.nl

Wil je graag meedoen, heb je goede ideeën, wil je vrijwilliger worden of gebruik maken van een ruimte of heb je vragen over Plein28?
Neem dan contact op met Johanna Cloo of Hedwig Teeuw.

j.cloo@welzijnskompas.nl / 06 – 453 415 69
h.teeuw@welzijnskompas.nl / 06 – 453 416 38

 

Neem contact op

Bel mij terug

Specialisten