logo

Op zoek naar dromen en wensen op de Kerstmarkt

Zaterdag 16 december is er een grote Kerstmarkt in Hillegom georganiseerd. Wij vinden het een mooi moment om erachter te komen wat de wensen of dromen zijn van de inwoners voor 2018. Medewerkers van WelzijnsKompas zijn aanwezig op de Kerstmarkt om een wens of droom in vervulling te laten gaan. Van 10.00 uur tot 12.00 uur staan wij voor ’t Pluspunt om de wensen of dromen samen met u in te vullen en in onze wensboom te hangen.

Heeft u een wens voor uw buurtgenoot, familielid of goede vriend uit Hillegom? Of wilt u een droom uit laten komen voor uw buurt of iets moois organiseren voor jouw straat? Kom dan langs bij ’t Pluspunt op 16 december 2017. Wij gaan graag met u in gesprek!

De mooiste, leukste of ludiekste droom/wens laten wij in vervulling gaan.

Voorbeelden zijn:
Een high tea voor de buurvrouw, speelgoed kopen voor de kinderen op de hoek die het minder breed hebben, een uitje naar de dierentuin met je oma, een zomerfeest voor je straat, een nieuwe tafel voor je buurthuis of een cultureel feest voor je buurt. Laat je dromen de vrije loop!

Naast deze Kerstactie nodigen wij u ook graag uit voor een gratis kop koffie/thee met een stukje Kerststol in ’t Pluspunt. Kom gezellig langs bij het Henri Dunantplein 28 Hillegom. Onze vrijwilligers staan daar van 10.00 – 12.00 uur om u van harte welkom te heten. Schroom niet en kom langs!

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Lotty Klassen (buurtwerk) tel: 0252-757100 of via de mail l.klassen@welzijnskompas.nl

Neem contact op

Bel mij terug

Specialisten