logo

Op zoek naar de Sterren van 2021

In 2020 is Team Buurtwerk gestart met de rubriek ‘De Reizende Ster’. Met de Tuktuk gaan buurtwerkers Carlijn en Dionne op zoek naar inwoners die zich inzetten voor een ander.

Aan de hand van 5 interviewvragen gaan zij in gesprek met inwoners die omzien naar een ander, mooie ontmoetingen teweeg brengen en voor warmte en lichtpuntjes zorgen. Zij zijn bijzondere Sterren die veel betekenen voor een ander. Wij zetten hen graag in het zonnetje.

In 2020 werden 11 Sterren geïnterviewd. Dit bracht mooie gesprekken en wij proberen andere dorpsgenoten te laten inzien dat omzien naar elkaar erg belangrijk is en gewaardeerd wordt. Een boodschap meenemen voor de buurvrouw, de overbuurman naar het ziekenhuis brengen, een straatfeestje voor kinderen organiseren, een kookclubje voor alleenstaanden coördineren, groenten weggeven uit de eigen moestuin……er gebeurt veel moois in Hillegom en Lisse.

Buurtwerk komt graag in contact met bijzondere Sterren in Hillegom en Lisse. Ben of ken jij een bijzondere Ster die zorgt voor mooie ontmoetingen? Dan horen wij dat graag!

Carlijn French                         c.french@welzijnskompas.nl

Dionne Scheepmaker         d.scheepmaker@welzijnskompas.nl

 

Neem contact op

Bel mij terug