logo

Nieuw gereedschap voor het Repair Café

Het Repair Café heeft met dank aan Fonds1818 nieuw gereedschap gekocht. Elke 1e zaterdag van de maand staan onze vrijwilligers klaar om iedereen te helpen met repareren. Of het nu kleine meubels zijn, elektrische apparaten of bijvoorbeeld speelgoed, zij gaan het samen met u proberen te repareren!

Dus komt u ook op zaterdag 2 februari van 13:00 tot 15:00 uur naar het Repair Café? Onze vrijwilligers staan te popelen om u te helpen met uw reparaties. Plein28 is open van 13.00 – 15.00 uur voor al uw reparaties.

Repair Cafés zijn gratis toegankelijke bijeenkomsten die draaien om (samen) repareren. In Plein28 is gereedschap en materiaal aanwezig om alle mogelijke reparaties uit te voeren. I

Deskundige vrijwilligers zijn aanwezig. Er valt altijd wat te leren en wat te lachen. Wie niets meeneemt om te repareren kan voor de gezelligheid een bezoek brengen aan het Repair Café, gaat helpen bij een reparatie van iemand anders en/of neemt een kopje koffie.

Heeft u vragen neem dan contact op met Marije Pots, coördinator Plein28 m.pots@welzijnskompas.nl / 06-40644805. Kijk voor meer informatie op: www.repaircafe.nl / www.plein28.nl

Neem contact op

Bel mij terug

Specialisten