logo

Mindful Meedoen in Lisse

Op donderdag 12 mei start in Lisse de training Mindful Meedoen. Deze training is net even anders dan je misschien gewend bent. We doen namelijk verschillende oefeningen uit de mindfulness en positieve psychologie, maar gaan daarnaast ook lekker bewegen met de buurtsportcoach. En we gaan op stap in de buurt, om zo misschien wel nieuwe en leuke plekken te ontdekken.

Tijdens deze training leer je op een andere manier naar jezelf te kijken, in beweging te zijn en te blijven, maar ook om anderen te ontmoeten. Allemaal positieve invloeden.

En als je dat op prijs stelt, word je ook na de training op weg geholpen. Met bijvoorbeeld met een maatje of een financiële bijdrage.

Dus wil je graag weer iets gaan doen? En daarnaast ook andere mensen ontmoeten? Wacht niet langer en doe mee. We komen vier keer bij elkaar, op donderdag 12 en 19 mei en op 2 en 8 juni van 10.00 – 12.00 uur.

Neem voor meer informatie en aanmelden contact op met Natalia Warmerdam via n.warmerdam@welzijnskompas.nl of bel naar 0252 – 757100.

Neem contact op

Bel mij terug