logo

MDT voor maatschappelijke organisaties

Maak jij deel uit van een organisatie de vrijwilligerswerk biedt? Wil jij het talent van jongeren benutten en met hun samenwerken?
Doe dan mee met MDT en wordt een Doe Plek!

Een jongere wordt gematched aan jouw Doe Plek en gaat zich gedurende 5 maanden lang een dagdeel per week vrijwilligerswerk doen. Vanuit MDT krijgen zij skills trainingen, worden ze gecoacht en krijgen ze aan het einde een MDT certificaat! Als organisatie neem jij deel aan het MDT-netwerk en werken we samen om vrijwilligerswerk voor jongeren nog toegankelijker te maken.

In Lisse en Katwijk wordt een MDT-netwerk van organisaties opgezet. Het MDT-netwerk biedt goede doe-plekken (vrijwilligersvacatures) die aansluiten bij de leefwereld van jongeren.

MDT verwacht van de organisaties, dat ze:

Je doet het als organisatie niet alleen. Jongerenwerkers van Welzijnskwartier zijn het eerste aanspreekpunt voor de jongeren. Zij voeren de groepstrajecten voor jongeren uit en ondersteunen hen door middel van coaching, groepsbijeenkomsten en kijken om naar de oud-deelnemers. Carmen van Wort (adviseur vrijwillige inzet) vanuit WelzijnsKompas is contactpersoon voor de vrijwilligersorganisaties die Doe Plekken willen aanbieden in Lisse en Hillegom.

Neem contact op met Carmen van Wort van WelzijnsKompas als je meer wilt weten over deelnemen aan MDT als organisatie.

Mail:           c.vanwort@welzijnskompas.nl

Telefoon: 06-4576 5623

 

 

 

Neem contact op

Bel mij terug