logo

MDT gaat van start in de Bollenstreek

MDT staat voor Maatschappelijke Diensttijd en is speciaal voor jongeren tussen de 14 en 27 jaar die willen ontdekken waar hun talenten en kwaliteiten liggen en nieuwe ervaringen op willen doen door zich in te zetten voor een maatschappelijke organisatie.

In februari 2021 starten de eerste trajecten in Lisse en Katwijk en er zijn nog plekken beschikbaar. De jongeren die meedoen starten met 4 skills trainingen en daarna gaan zij gedurende 5 maanden een dagdeel per week vrijwilligerswerk doen bij een lokale organisatie onder begeleiding van een coach. Het vrijwilligerswerk sluit aan bij de interesse van de jongeren en kan gericht zijn op sport, social media, mensen helpen, activiteiten organiseren, noem maar op!

Wil jij erachter komen of MDT iets voor jou is? Meld je zo snel mogelijk aan via www.welzijnskwartier.nl/mdt of neem contact op met Peggy Stokkel van Welzijnskwartier. peggystokkel@welzijnskwartier.nl // 06 121 021 18

Maak jij deel uit van een organisatie de vrijwilligerswerk biedt? Wil jij het talent van jongeren benutten en met hun samenwerken? Doe dan mee met MDT en wordt een Doe Plek in Lisse of Katwijk. Als organisatie neem jij deel aan het MDT-netwerk en werken we samen om vrijwilligerswerk voor jongeren nog toegankelijker te maken. In september start MDT ook in Noordwijk, Hillegom en Teylingen.

 

Neem contact op met Carmen van Wort van WelzijnsKompas als je meer wil weten over deelnemen aan MDT als organisatie. c.vanwort@welzijnskompas.nl // 06 45765623

Neem contact op

Bel mij terug