logo

Mantelzorg activiteiten

Goed nieuws: enkele groepsactiviteiten zijn weer gestart. Het is op dit moment een mix tussen samenkomen op locatie en digitaal samenkomen.

Op locatie bij elkaar
Wat voelde het fijn om op 18 juni de ‘Get Together’ voor jonge mantelzorgers weer door te kunnen laten gaan op locatie van het jongerenwerk in Lisse. In deze speciale 1½ meter editie gingen we weerwolven, was er een gastspreker en maakte iedereen een echte ‘troep’-tosti.

En ook de deelnemers van de ontmoetingsgroep dementie gaan elkaar binnenkort weer ‘in het echt’ zien. Op 8 juli komen zij – op gepaste afstand- weer bij elkaar. Na de intensieve periode van de afgelopen maanden zal er veel zijn om met elkaar te delen. Alle mantelzorgers uit de groep kijken er naar uit om elkaar weer te zien, evenals de vrijwillige begeleiders.

Digitaal bij elkaar
Naast ‘live’ bijeenkomsten worden ook de digitale mogelijkheden van deze tijd volop ingezet. Zo verzorgde mantelzorgadviseur Edith Schouten op 30 juni via Zoom (een online programma) een presentatie over jonge mantelzorgers, voor een groep professionals uit het basisonderwijs en de jeugdhulpverlening uit Lisse. Deze presentatie kon in maart op locatie niet doorgaan door de Corona-maatregelen en kan op deze manier nu toch doorgaan.

Neem contact op

Bel mij terug