logo

Mannengroep Plein28 vanaf 2 november

Mannengroep Plein28 vanaf 2 november.

Mannen opgelet vanaf 2 november is het mogelijk om wekelijks op vrijdagmiddag van 14.00 tot 16.00 uur samen te komen in Plein28 om elkaar te ontmoeten, samen te koken en deel te nemen aan verschillende activiteiten. Iedere week wordt er een activiteit georganiseerd, met en voor alle mannen uit de regio Hillegom.

Zo gaan we eens per maand samen koken en aan tafel (let op van 16.00-18.00 uur). Doen we eens per maand spelletjes (zoals biljarten, darten, schaken of sjoelen), gaan we sporten en maken we af en toe een uitstapje. Bijvoorbeeld op pad om de regio beter te leren kennen. Dit idee is ontstaan vanuit de behoefte en het initiatief van Walter Voerman, een inwoner die graag anderen ontmoet en samen “leuke” dingen doet. Walter: “In je eentje koken en eten is ongezellig. Er zijn al veel activiteiten voor ouderen, maar niet speciaal voor mannen van “middelbare leeftijd”. Nu er ook een vrouwengroep is gestart, kan een mannengroep natuurlijk niet uitblijven!”

Het programma staat in grote lijnen vast, maar er is zeker ook ruimte voor inbreng en ideeën vanuit de groep.

Programma november:
Vrijdag 2 november   sportief> kennismaken en wandelen
vrijdag 9 november   spelletjes> biljarten, sjoelen, schaken
vrijdag 16 november  samen koken en eten> stamppot
vrijdag 23 november  film kijken
vrijdag 30 november  sportief> in overleg

Kosten: €1,- per keer. €3,- voor het koken en de maaltijd.
Waar: Plein28, Henri Dunantplein 28, Hillegom.

 

Contact
Voor meer informatie kan er contact opgenomen worden met Johanna Cloo, j.cloo@welzijnskompas.nl of  06-453 415 69 of kun je de website raadplegen: Plein28.
Telefonisch contact via WelzijnsKompas op werkdagen tussen 09.00 – 12.30 uur, (0252) 75 71 00.

Neem contact op

Bel mij terug

Specialisten