logo

Ik doe mee – de eerste routes zijn opgestart

De afgelopen maand hebben in Hillegom en Lisse de eerste intake gesprekken plaatsgevonden voor Ik doe mee. Er is een leuke, gemengde groep van start gegaan met het uitstippelen en bewandelen van persoonlijke routes. Deze routes zijn heel divers. Bijvoorbeeld gericht op lekker in beweging zijn, ontdekken wat je leuk vindt tot meer ervaring opdoen met grafische vormgeving en webdesign.

Vanuit Ik doe mee start op woensdag 2 juni ook de groepstraining Ontdek je Talent. Deze training is de eerste van een reeks en wordt gegeven in Plein28 in Hillegom.

Wil jij ook:

  • Ontdekken wat je leuk vindt?
  • Inzicht krijgen in waar je energie van krijgt?
  • Uitzoeken wie en wat jou helpt?
  • Weten hoe je omgaat met tegenslag als je dingen gaat doen die je leuk vindt?

Doe dan ook mee met Ik doe mee.

Iedereen heeft namelijk talenten en kan deze verder ontwikkelen en voor iedereen zijn er mogelijkheden. Het is alleen vaak lastig voor onszelf om dit te zien en er wat mee te doen. Omdat we de juiste plek niet kunnen vinden, omdat we denken dat iedereen het kan en het dus niet bijzonder is. Of omdat het zowel leuk als spannend is om te gaan doen wat je leuk vindt.

Er zijn echter ook positieve manieren om naar jezelf te kijken. Met aandacht voor sterke kanten, dingen doen die energie geven waardoor je aan het eind van de dag een goed gevoel hebt. Dat is de manier waar we binnen Ik doe mee aan de slag gaan.

Tijdens Ik doe mee krijg je meer inzicht in wat jij wil en waar jij op je plek bent. En je krijgt meer inzicht in je talenten en competenties. Hoe herken je deze en hoe zet je deze in? Wat past goed bij wie jij bent en in welke omgeving kom jij tot bloei? En wat doe je als hobbels en obstakels, zoals onze eigen gedachten, je tegenhouden?

Ik doe mee is een ontdekkingsreis naar wie jij bent en wat jij wil. Ieder doet dit op zijn eigen manier, zodat iedereen zijn eigen unieke reis maakt en op de juiste plek terecht komt.

Aanmelden en meer informatie neem je contact op met Natalia Warmerdam.

Mail:          n.warmerdam@welzijnskompas.nl

Telefoon: 06 – 45 34 19 36

 

Neem contact op

Bel mij terug