logo

Fonds1818 bezoekt Plein28 Hillegom

Donderdag 4 april brachten directeur Sanne ten Bokkel Huinink en projectadviseur Murat Aslancik van Fonds1818 een bezoek aan Hillegom en Plein28. Zij kwamen kennismaken met Plein28 en de vrijwilligers van een aantal activiteiten. De vrijwilligers lieten zien en horen wat zij met hun donatie van Fonds1818 hebben gedaan.

 

Zo toonden de mannen van het Repair Café een goed gevulde gereedschapskist en was er een nieuwe geluidsinstallatie voor de presentaties van SeniorWeb. Voor het gezamenlijk koken van de mannen, dagprogramma senioren en Over de Kook zijn potten, pannen en een airfryer aangeschaft. Jambo en de vrouwengroep ontvangen een potje ter ondersteuning van al hun activiteiten. Ook is door twee vrijwilligers een balie in elkaar getimmerd waardoor Plein28 bezoekers nog beter kan ontvangen en informeren. De vrijwilligers vertelden enthousiast wat de activiteit voor hen en hun deelnemers betekent. Dat je nieuwe mensen ontmoet, van elkaar leert, elkaars netwerk gebruikt en anderen kunt ondersteunen.

 

Plein28 in Hillegom is een leer- en ontmoetingscentrum waar samen – leren  – doen centraal staat. In Plein28 wordt gewerkt met en voor elkaar. Iedereen die zijn talenten wil ontdekken en ontwikkelen of iets voor een ander wil betekenen, kan meedoen. Omdat Plein28 een ontwikkelgerichte omgeving is, neemt WelzijnsKompas afscheid van drie kaartactiviteiten. Uiteraard worden zij ondersteund bij het vinden van een nieuwe accommodatie. Alle deelnemers zijn en blijven van harte welkom om mee te doen aan andere activiteiten in Plein28.

 

Wat is er te doen in Plein28?
Op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag is er van 9.00 tot 12.00 uur open inloop in Plein28. Iedereen is welkom om een kijkje te nemen of vragen te stellen aan één van de medewerkers. Alle activiteiten staan op www.plein28.nl  Voor meer informatie over Plein28 of de open inloop kunt u contact opnemen met Marije Pots, coördinator Plein28, m.pots@welzijnskompas.nl / 06-40644805.

Neem contact op

Bel mij terug

Specialisten