logo

Enthousiaste voorzitter Fietsmaatjes gezocht

In Hillegom en Lisse wordt sinds enige tijd enthousiast gefietst met de duofiets. Om het project duofiets verder te laten groeien wordt er een nieuwe stichting opgericht: Stichting Fietsmaatjes Hillegom-Lisse. WelzijnsKompas is voor deze nieuwe stichting op zoek naar een voorzitter, op vrijwillige basis, bij voorkeur woonachtig in Hillegom.

Het nieuwe bestuur wordt intensief begeleid door Jan Burgmeijer, projectleider Stichting Fietsmaatjes, bij het opzetten van deze nieuwe stichting. Er wordt gebruik gemaakt van een bestaand concept. Er hebben zich al zes mensen aangemeld om deel te gaan uitmaken van de nieuwe stichting. Daarnaast gaan alle vrijwillige fietsers ook ‘mee’ naar de nieuwe stichting.

Bent u sociaal betrokken en goed in netwerken, en vindt u het leuk om mee te denken in de beginfase van de nieuwe stichting Fietsmaatjes Hillegom-Lisse? Neem dan contact op met Ingrid van der Ploeg van WelzijnsKompas, telefonisch bereikbaar op maandag, dinsdag en donderdag op 0252 757100 tussen 09.00 – 12.30 uur of mail naar i.vanderploeg@welzijnskompas.nl

Wij kijken uit naar uw bericht of telefoontje!

Neem contact op

Bel mij terug

Specialisten