logo

Een zomerse start

Hè, wat fijn, er kan weer veel meer! Niet alleen terrassen en winkels zijn weer vrij toegankelijk, ook leuke en interessante activiteiten kunnen weer worden bezocht.

Denk bijvoorbeeld aan de Summerschool, die in juli en augustus is geopend voor iedereen die iets wil doen met muziek, bewegen, talenten, of creatief schrijven.

Maar ook Plein28 in Hillegom is weer open voor inloop met koffie en een praatje, Samen Creatief, de wandelgroep, computerinloop en nog veel meer. Aanmelden is niet meer nodig, 1,5 meter afstand houden nog wel.

Na ruim een jaar is het soms best lastig om weer in beweging te komen en een stap naar buiten te zetten. Dat is heel normaal, na zo’n lange periode van weinig mogen en kunnen. Zo zijn er mensen die al een jaar geen auto meer hebben gereden. Of al een jaar lang niet meer hebben gesport. En dan kan het best spannend zijn om weer te beginnen!

Iedereen die een steuntje in de rug kan gebruiken om weer een stap te zetten, kan terecht bij WelzijnsKompas. Adviseurs en coaches staan klaar om een stukje samen op te lopen en drempels te helpen verlagen. Met wat advies en informatie gaat dat vast lukken!

Informatie over het programma van Summerschool, Plein28 of andere activiteiten staat op www.welzijnskompas.nl en www.plein28.nl Bellen mag natuurlijk ook: 0252-757100. Op werkdagen tussen 9.00 en 12.30 uur zitten vrijwilligers klaar bij de telefoon.

Neem contact op

Bel mij terug