logo

Draag je steentje bij aan Street 4 You

Street 4 You is een straatspeeldag voor jong en oud.  Op 10 juli in het Cerespark en op 17 juli in het Elsbroekpark wordt de straatspeeldag gehouden. Deze activiteit vindt plaats van 13.00 – 17.00 uur.

We nodigen alle buurtbewoners uit om hun steentje bij te dragen aan Street 4 You zodat het echt een activiteit wordt voor én samen met de buurt. Dus heb je een leuk idee voor een activiteit of help je graag mee in de koffiecorner of met de op- en/of afbouw? Laat het ons weten tijdens de startbijeenkomst op:

  • Donderdag 13 juni (19:30-21:30 uur) – Cerespark – locatie: Basisschool De Leerwinkel (Thorbeckelaan 40, Hillegom)
  • Donderdag 20 juni (19:30-21:30 uur) – Elsbroekpark – locatie: Dienstencentrum Elsbroekpark (Abellalaan 1, Hillegom)

Het onderwerp van de startbijeenkomst is Samen in de buurt. Wij vragen u zich van te voren aan te melden voor de startbijeenkomst bij Carlijn French, c.french@welzijnskompas.nl / 06-45162321. Wel graag een bijdrage leveren aan de Street 4 You, maar niet beschikbaar op de avond van de startbijeenkomst? Dit is uiteraard geen probleem! Neem contact op met Richard Grimbergen, richardgrimbergen@welzijnskwartier.nl  

Street 4 You is een dag die in het teken staat van ontmoeting tussen wijk- en buurtbewoners. Er is deze dag voor ieder wat wils; van sportieve activiteiten, schminken tot een ongedwongen kopje koffie met de buren. Kortom, een gezellige dag voor jong en oud.

Street 4 You wordt in Hillegom georganiseerd door WelzijnsKwartier i.s.m. Hillegom in Beweging, basisschool De Leerwinkel, Aartssport Hillegom en WelzijnsKompas.

Neem contact op

Bel mij terug

Specialisten