logo

Dit is Remke

De komende vier maanden mag ik voor Dionne waarnemen in Lisse. Als Dionne geniet van haar zwangerschapsverlof ga ik mijn best doen om een aantal werkzaamheden over te nemen.

Ik ga aan de slag met een aantal mooie projecten.
Zo ben ik bijvoorbeeld te vinden in De Groeituin in Hillegom (momenteel volop in bloei!). Maar jullie kunnen mij ook in de buurt tegenkomen want voor het project BuurtKracht ga ik in gesprek met straat- en buurtverbinders.
Ik ga op bezoek bij inwoners die zich inzetten voor een ander, deze interviews komen onder de noemer ‘De Reizende Ster’ terug in de nieuwsbrief van WelzijnsKompas.
En in Lisse zet ik de samenwerking voort met Team Buurtsportcoaches Lisse.

Iets over mezelf; ik heet Remke van Rooden, 48 jaar en alleengaand. Oorspronkelijk een Hillegommer, maar al 30 jaar woonachtig in Haarlem.
Ik hou van reizen en geschiedenis. Reizen doe ik graag met het openbaar vervoer. Het is ontspannend en vanachter het glas ziet de wereld er weer anders uit. Mijn passie ligt bij geschiedenis maar ook een wandeling sla ik niet af. En een voorlopige laatste kijkje in mijn leven, ik ben een kunstliefhebber. Ik heb vele kunstwerken in mijn bezit.

Ik ben bereikbaar via

Telefoon:  06-4533 1545
Mail:           r.vanrooden@welzijnskompas.nl

Ik hoop u snel te mogen ontmoeten.
Hartelijke groet, Remke van Rooden

Neem contact op

Bel mij terug