logo

Dinsdag- en donderdagavond wandelen in Lisse

Dinsdag- en donderdagavond wandelen in Lisse. ‘Wandel je Fit’ gaat vanwege het grote succes ook op de donderdagavonden wandelen. 7 juni wordt er de eerste donderdagavond gewandeld samen met fanatiek wandelaar en vrijwilliger Frans van Sluis.
Op dinsdag wandelen we van 18:30 uur tot 20:30 uur. Op donderdagavond gaan we om 19:00 uur van start en wandelen we tot 21:00 uur. Beide avonden wordt er een route van 7 kilometer uitgestippeld. Iedereen heeft de keuze om de hele route mee te wandelen of om na de pauze huiswaarts te keren.

Elke week wordt er een andere route gewandeld en pauzeren wij op een andere locatie waar eenieder zelf de keuze kan maken om een bakje koffie/thee te bestellen.

Gemiddeld wandelen 26 inwoners uit Lisse mee; jong en oud. Iedereen maakt een praatje met elkaar; het wandelen is goed voor de gezondheid, maar ook erg gezellig!

Team ‘Even Buurten’ sluit niemand buiten en staat voor iedereen klaar! Durf mee te doen: alleenstaand, jong, oud, werkzoekende, gepensioneerd, gezelschapsmens, échte Lisser of net in Lisse wonend. Iedereen is welkom om mee te wandelen! Ook honden mogen mee, mits aangelijnd.

Kosten:
Deelname is gratis en aanmelden is niet nodig.

Wanneer:
Elke dinsdag en donderdag verzamelen we bij de Poelmarkt. Kant van de grote entree (Vivaldistraat 1).

Vrijwilligerswerk:

WelzijnsKompas begeleidt deze activiteit, maar is tevens op zoek naar vrijwilligers die mee willen helpen met de organisatie van de wandeltochten.

Voor meer informatie kan er contact opgenomen worden met Dionne Scheepmaker, buurtwerker WelzijnsKompas. d.scheepmaker@welzijnskompas.nl / 06-453 315 45

Neem contact op

Bel mij terug

Specialisten