logo

Digitaal aanvragen mantelzorgcompliment

Het digitaal aanvragen van het mantelzorgcompliment is weer mogelijk vanaf 1 maart 2020. Ook in 2020 willen de gemeentes Hillegom en Lisse mantelzorgers een blijk van waardering geven. Zij vinden het belangrijk dat mantelzorgers goed ondersteund worden en de waardering krijgen die ze verdienen. Ook dit jaar hebben de gemeentes gekozen voor een waardering in de vorm van VVV-bonnen ter waarde van 100 euro.

U bent mantelzorger wanneer u minimaal 3 maanden, gedurende minimaal 8 uur per week, onbetaald zorgt voor een chronisch zieke, gehandicapte of hulpbehoevende partner, ouder, kind, familielid, vriend of kennis. Ook als u voor een naaste zorgt die intramuraal woont, kunt u in aanmerking komen voor het mantelzorgcompliment. Daarmee geeft de gemeente ook deze mantelzorgers de erkenning die ze verdienen.

Het mantelzorgcompliment aanvragen kan tot uiterlijk 1 november 2020 bij WelzijnsKompas Hillegom-Lisse. Via het digitaal aanvraagformulier vult u alle gegevens in en stuurt u deze met één druk op de knop weer retour naar WelzijnsKompas. Wij beoordelen uw aanvraag en wanneer deze toegekend wordt, wordt u na de zomervakantie uitgenodigd om op één van onze uitreikmomenten het mantelzorgcompliment op te halen. Kijk ook voor meer informatie en de voorwaarden op de website van WelzijnsKompas Hillegom-Lisse.

 

Ook is het nog wel mogelijk een papieren versie van het aanvraagformulier in te vullen. Het formulier kunt u ophalen bij het gemeentehuis van Hillegom of Lisse. Ook op beide locaties van WelzijnsKompas (Medisch Centrum Lisse en dienstencentrum Elsbroek Hillegom) kunnen formulieren worden opgehaald tijdens openingstijden. Lukt het niet om het formulier op te halen of digitaal in te vullen dan kan men contact opnemen met WelzijnsKompas via info@welzijnskompas.nl of via telefoonnummer 0252-75 71 00 (dagelijks tussen 9.00 en 12.30 uur).

Neem contact op

Bel mij terug

Specialisten