logo

DigiTafel – schuif aan en ontmoet elkaar digitaal

Vanwege de RIVM richtlijnen is het niet gemakkelijk om elkaar in groepjes te ontmoeten. Maar we willen elkaar wel graag zien en spreken; elkaar ontmoeten is toch fijn!?

Ontmoeting kan ook digitaal. Het is niet moeilijk om met elkaar achter een scherm af te spreken, het kan zelfs gezellig zijn. Het enige dat je nodig hebt om aan te schuiven aan de DigiTafel, is een mailadres, een laptop, computer of telefoon met internet/wifi.

De uitnodiging wordt per mail verstuurd met daarin een link om deel te nemen aan de DigiTafel, tevens ontvang je vooraf een stappenplan. Elke DigiTafel wordt begeleid door een gespreksbegeleider. Deelname aan deze digitale ontmoeting is gratis.

De gespreksbegeleider start de Tafel waarna er met elkaar een thema wordt gekozen. Thema’s kunnen zijn: jouw passie, wonen in de Bollenstreek, beweging, geluk, het nieuws, energie, koken.

Eigen inbreng is altijd welkom. Een bepaald thema bespreekbaar maken, bijvoorbeeld corona is ook mogelijk. We plannen dan een DigiTafel met dit thema.

Data en tijden:

Maandag 7 december     09:30 uur – 10:30 uur en 14:30 – 15:30 uur.

Maandag 14 december   09:30 uur – 10:30 uur en 14:30 – 15:30 uur.

Aanmelden is nodig om een uitnodiging te kunnen versturen. Stuur een mail naar Dionne Scheepmaker, buurtwerker WelzijnsKompas met de gewenste tijd(en) en datum(s) van deelname.

Om een goed gesprek met elkaar te kunnen voeren kunnen maximaal 6 deelnemers per datum/tijdstip meedoen.

Voor meer informatie en/of aanmelding mail Dionne Scheepmaker op d.scheepmaker@welzijnskompas.nl

 

Neem contact op

Bel mij terug