logo

De welzijnsadviseur denkt met je mee

Welzijnsadvies van WelzijnsKompas biedt ook nu hulp en advies voor allerlei vragen op gebied van welzijn, wonen en zorg. Wij maken een afspraak op kantoor of, als het niet anders kan, komen de adviseurs nog steeds bij mensen thuis.

Zo hebben wij een meneer bijgestaan die, na een kort ziekbed, zijn vrouw verloor. Ondanks hulp en steun van zijn kinderen, voelde deze meneer zich erg alleen. Tijdens een gesprek met de welzijnsadviseur werd er bijvoorbeeld gekeken naar zijn hobby’s. Kan meneer misschien aansluiten bij een groepsactiviteit om zo meer sociale contacten op te bouwen? Meneer blijkt van biljarten te houden en gaat samen met zijn zoon eens kijken bij de plaatselijke biljartclub. Verder komt er ter sprake dat het huishoudelijk werk hem niet meer zo goed af gaat. Daarom wordt er een aanvraag gedaan bij de ISD voor hulp bij huishouding. En natuurlijk wordt er aandacht besteed aan het overlijden van zijn vrouw en de verwerking. Via Humanitas krijgt hij nu rouwbegeleiding.

Kortom:
Welzijnsadvies denkt met je mee, wijst je de weg en ondersteunt bij gesprekken en aanvragen. Je bepaalt zelf wat het beste bij je past. Mocht je behoefte hebben aan een gesprek met één van onze welzijnsadviseurs, neem dan contact op.

Inoek Post voor de gemeente Lisse
Mail: i.post@welzijnskompas.nl

Bertine Westerhoven voor de gemeente Hillegom
Mail: b.westerhoven@welzijnskompas.nl

Carmen van Wort voor de gemeenten Hillegom en Lisse
Mail: c.vanwort@welzijnskompas.nl

Telefoon:  0252-757100

 

Neem contact op

Bel mij terug