logo

De welzijnsadviseur denkt met je mee

Welzijnsadvies van WelzijnsKompas biedt hulp en advies voor allerlei vragen op gebied van welzijn, wonen en zorg. Dit kan op één van onze kantoorlocaties, of als het niet anders kan komen de adviseurs nog steeds bij klanten thuis.

Zo kwam de welzijnsadviseur in contact met een man die al jaren voor zijn zieke vrouw zorgt en zelf de boodschap heeft gekregen dat hij een ongeneselijke ziekte heeft. Hij maakt zich zorgen hoe het nu verder met zijn vrouw moet als hij niet meer voor haar kan zorgen. De welzijnsadviseur gaat op huisbezoek en maakt bespreekbaar wat dit bericht met meneer zelf doet. Heeft hij ondersteuning nodig? Bijvoorbeeld aanpassingen in de woning, verpleging, hulp in de huishouding of psychische ondersteuning? Daarnaast wordt de zorg voor zijn vrouw besproken. Wat zijn de opties voor haar als haar man haar niet meer kan verzorgen? Na enkele gesprekken geeft mevrouw aan dat ze dan graag opgenomen wil worden in een verzorgingshuis. De aanvraag hiervoor wordt gedaan en dit geeft de heer wat lucht omdat hij nu weet dat er goed voor zijn vrouw gezorgd gaat worden. Meneer zelf kiest voor begeleiding via het Adamas Inloophuis.

Kortom:
Welzijnsadvies denkt met je mee en helpt je de weg te wijzen daar waar dat nodig is. Je bepaalt natuurlijk zelf wat het beste bij je past. De welzijnsadviseur denkt met je mee, wijst je de weg en ondersteunt bij gesprekken en aanvragen.

Mocht je behoefte hebben aan een gesprek met één van onze welzijnsadviseurs, neem dan contact op.

 

Inoek Post voor de gemeente Lisse i.post@welzijnkompas.nl

Bertine Westerhoven voor de gemeente Hillegom b.westerhoven@welzijnskompas.nl

Carmen van Wort voor beide gemeenten c.vanwort@welzijnskompas.nl

Telefoon:  0252-757100

 

Neem contact op

Bel mij terug