logo

De VoorleesExpress in Hillegom zoekt voorlezers en coördinator

In maart 2019 start WelzijnsKompas i.s.m. de Bibliotheek Zuid-Kennemerland Hillegom de VoorleesExpress. De VoorleesExpress is er om bij te dragen aan een toekomst zonder taalachterstand. Ben jij op zoek naar leuk en zinvol vrijwilligerswerk? Laat het ons weten. Als vrijwilliger word je ingedeeld bij een eigen voorleesgezin.

Je gaat als vrijwilliger twintig weken naar een eigen voorleesgezin in Hillegom. Dit houdt in dat je één keer per week gaat voorlezen en daarnaast wordt er gekeken hoe de kinderen thuis meer gestimuleerd kunnen worden in hun taalontwikkeling.
WelzijnsKompas Hillegom Lisse is ook op zoek naar een vrijwillige coördinator. De coördinator begeleidt tijdens een voorleesseizoen een aantal gezinnen en de voorlezers. Samen met de voorlezers gaat de coördinator er voor zorgen dat na 20 weken de ouders zelf beter in staat zijn om hun kinderen te stimuleren op het gebied van taal.

Ben je geïnteresseerd in deze vrijwillige functie als voorlezer of coördinator? En wil je graag bijdragen aan een toekomst zonder taalachterstand? neem contact met ons op!
Doe dit met Carlijn French via c.french@welzijnskompas.nl of 06 – 45162321.

Vrijwilligersvacature coördinator/voorlezers

Neem contact op

Bel mij terug

Specialisten