logo

De Tafel van WelzijnsKompas nu ook in Hillegom

Vanaf 8 juni is de Tafel van WelzijnsKompas van 13.30 tot 15.00 uur iedere dinsdag aanwezig in Plein28.Je bent welkom met vragen over bijvoorbeeld mantelzorg, vrijwilligerswerk, zelfstandig wonen of sociale contacten. Met enige regelmaat heeft de Tafel een gast aan tafel; een (vrijwilligers)organisatie met informatie over vrijwilligerswerk of diensten & activiteiten.

Dinsdag 8 juni is Jos Tukker van Fietsmaatjes Hillegom Lisse aanwezig om alles over dit project te vertellen. Met het zomerseizoen op komst is de stichting op zoek naar vitale en sociaal bewuste mensen die samen met een gast willen fietsen. Hoe leuk zou het zijn om fietsmaatje te worden en door onze mooi streek te fietsen. De duofiets is deze middag aanwezig zodat geïnteresseerden, gast of vrijwilliger, direct vrijblijvend een proefritje kunnen maken. De fiets staat buiten dus een afspraak maken voor een proefrit is niet nodig.

Aanschuiven bij de Tafel van WelzijnsKompas is geheel kosteloos en vrijblijvend. Vanwege de huidige coronaregels is aanmelden noodzakelijk.

Wil je alvast op zoek naar activiteiten of vrijwilligersvacatures, kijk dan eens op www.welzijnskompas.nl of www.nlvoorelkaar. Wie liever informatie krijgt tijdens een persoonlijk gesprek, is op afspraak van harte welkom in Plein28.

Voor informatie of aanmelden kan contact worden opgenomen met Ingrid van der Ploeg.

Mail: i.vanderploeg@welzijnskompas.nl
Telefoon:  0252-757100, bereikbaar van 09.00 – 12.30 uur.

Neem contact op

Bel mij terug