logo

Berichtgeving van Stichting Fietsmaatjes

Stichting Fietsmaatjes Hillegom Lisse een feit!

Jaarrond, lekker fietsen en genieten!”

Zoals bekend, wordt sinds enige tijd in Hillegom en Lisse enthousiast gefietst met een aantal duofietsen.

Om deze activiteiten verder te kunnen laten groeien is in juli jl. Stichting Fietsmaatjes Hillegom Lisse opgericht. Fietsmaatjes Hillegom Lisse neemt de activiteiten rondom de duofiets over van WelzijnsKompas.

De vrijwilligers, gasten, fietsen en alle activiteiten gaan per 1 oktober a.s. over naar stichting Fietsmaatjes.

Het bestuur en team is nu – bijna – voltallig. Alle leden zijn vrijwilligers en woonachtig in Hillegom, Lisse of nabije omgeving. Zij vinden het allemaal erg leuk om mee te denken en mee te werken in de beginfase van deze nieuwe stichting. Enkelen waren reeds actief als vrijwilliger via WelzijnsKompas of voor andere welzijnsactiviteiten.

Oranjefonds en FietsmaatjesNL.

Het team en het bestuur is in juni enthousiast en actief van start gegaan en heeft training gekregen van Jan Burgmeijer, projectleider Stichting FietsmaatjesNL.

FietsmaatjesNL is geselecteerd voor “module 3: ‘Leren door creëren’” van het Groeiprogramma van het Oranje Fonds! Dat betekent dat er steun is de ambities voor FietsmaatjesNL voor de komende 4 jaar waar te maken. Met dit programma kunnen straks nog meer mensen genieten van een heerlijk fietstochtje in de buitenlucht! Uiteraard gezellig samen met een fietsmaatje.

Aanmelden gasten en vrijwilligers

Aanmelden voor het maken van fietstochten kan nog via WelzijnsKompas gedaan worden. Ook als je nog interesse hebt om onze gasten op de duofiets te willen begeleiden kun je dit via WelzijnsKompas laten weten.

De stichting is ook nog op zoek naar een aantal vrijwilligers voor het technisch beheer van de fietsen en als coördinator Fietsmaatjes! Geïnteresseerd? Meld dit dan bij WelzijnsKompas. Wij zorgen er voor dat dit bij de stichting Fietsmaatjes Hillegom Lisse bekend wordt.

Contact telefoon/emailadres WelzijnsKompas: 0252-757100 van 09.00 – 12.30 uur of via info@welzijnskompas.nl

www.fietsmaatjeshillegomlisse.nl

De website van fietsmaatjes is online. Via Fietsmaatjes Hillegom Lisse komt u op de website van Fietsmaatjes.

Neem contact op

Bel mij terug

Specialisten