logo
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Zwemmaatjes 18 juni in de Waterkanten

samen zwemmen met zwemmaatjes

Zwemmaatjes is een samenwerkingsverband tussen Sportfondsen Lisse en WelzijnsKompas Hillegom-Lisse. Voor inwoners van Lisse en Hillegom, die wegens uiteenlopende redenen, geen kans zien om te komen zwemmen, is er op 18 juni a.s. weer zwemmaatjes.

Samen met zwemmaatjes zwemmen

Inwoners die graag willen zwemmen, maar dit wegens bepaalde beperkingen niet doen, krijgen de kans om samen met hun ‘maatje’ te zwemmen in het nieuwe, toegankelijke Sportcentrum De Waterkanten. Wij willen ook een bezoek aan het zwembad mogelijk maken voor mensen met een klein netwerk, een kleine beurs, gezondheids- of mobiliteitsproblemen.

U bent van harte welkom

Samen met uw partner, een vriend, buurvrouw, kennis, familielid of mantelzorger (uw ‘maatje’) bent u welkom om op eigen tempo te bewegen in het warme water. Na afloop wordt er een gratis kopje koffie of thee aangeboden in de gezellige horecagelegenheid en kunt u eventueel met elkaar in gesprek gaan.

Wanneer:     Maandag 18 juni 2018
Waar:           Sportcentrum De Waterkanten, Sportlaan 21 in Lisse.
Hoe laat:      Van 12.00 – 13.00 uur (aanvang 11.45 uur).
Kosten:        € 5,- per duo, inclusief een gratis kopje koffie of thee.
Faciliteiten:  Parkeergarage, personenlift en tillift in zwembad aanwezig.

Voor meer informatie en of aanmelding kunt u contact opnemen met: Dionne Scheepmaker, buurtwerker WelzijnsKompas: 06-453 315 45 of mailen: d.scheepmaker@welzijnskompas.nl

Gegevens

Datum:
18/06/2018
Tijd:
12:00 tot 13:00
Kosten:
€5,00
Evenement Tags:
, , , ,

Locatie

Sportcentrum De Waterkanten
Sportlaan 21
Lisse, Zuid-Holland Nederland
+ Google Maps