logo
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Zwemmaatjes 1 juli in De Waterkanten

Doe mee met Zwemmaatjes op 1 juli! De laatste zwemmaatjes voor de zomervakantie.
Inwoners van Lisse en Hillegom die graag willen zwemmen, maar dit wegens bepaalde beperkingen niet kunnen, krijgen de kans om samen met hun ‘maatje’ te zwemmen in het nieuwe, toegankelijke Sportcentrum De Waterkanten. Er kan bijvoorbeeld sprake zijn van gezondheids- of mobiliteitsproblemen of ene klein sociaal netwerk waardoor een bezoek aan het zwembad niet mogelijk is. Speciaal voor deze groep wordt op de eerste maandag van de maand een zwemactiviteit georganiseerd in Sportcentrum De Waterkanten in Lisse.

Zwemmaatjes is een samenwerking tussen WelzijnsKompas en Sportfondsen Lisse en wordt ondersteund door de Edwin van der Sar Foundation.
Iedereen is 1 juli welkom om samen met bijvoorbeeld partner, vriend, buurvrouw, familielid of mantelzorger (je ‘maatje’) op eigen tempo te bewegen in het warme water van Sportcentrum De Waterkanten. Dit sportcentrum is erop ingericht dat iedereen zonder problemen kan gaan zwemmen. Liften, speciale tilliften en rolstoelen en rollators zijn aanwezig.

Doordat het deelnemersaantal flink is toegenomen, is WelzijnsKompas op zoek naar vrijwillige zwemmaatjes (vrijwilligers die het leuk vinden om samen met iemand te bewegen in het water).

Data:
Maandag 5 augustus – geen Zwemmaatjes in verband met de zomervakantie.
Maandag 2 september – vanaf 11.45 uur Zwemmaatjes

Om deel te nemen aan Zwemmaatjes of bij interesse als vrijwilliger kan je contact opnemen met Buurtwerker Dionne Scheepmaker: d.scheepmaker@welzijnskompas.nl / 06-453 315 45. Je kunt je ook digitaal aanmelden via de website van Sportfondsen Lisse: www.sportfondsenlisse.nl

Aanvang is 11:45 uur. Meedoen kost slechts € 5,- per duo, inclusief een kopje koffie of thee.

WelzijnsKompas is op werkdagen bereikbaar tussen 09.00 – 12.30 uur, 0252 75 71 00. Voor meer informatie kan er contact opgenomen worden met Dionne Scheepmaker, d.scheepmaker@welzijnskompas.nl  of  06-453 315 45.zwembad de waterkLisse

Gegevens

Datum:
01/07/2019
Tijd:
11:45 tot 13:00
Kosten:
€5,00
Evenement Tags:
, , , , ,

Locatie

Sportcentrum De Waterkanten
Sportlaan 21
Lisse, Zuid-Holland Nederland
+ Google Maps