logo
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Workshop werkende mantelzorgers

De workshop werkende mantelzorger heeft misschien wel op u betrekking. Werk combineren met mantelzorg is tegenwoordig de normaalste zaak van de wereld! 83% van de mantelzorgers combineert hun mantelzorgtaken met werk, blijkt uit onderzoek van het Sociaal en Cultureel Planbureau. Gemiddeld 1 op de 5 werknemers combineert werk met mantelzorgtaken en dat aantal groeit. Maar hoe is dit op een gezonde manier op te pakken?

Workshop
Op dinsdag 21 mei 2019 wordt er een workshop gegeven met de de focus op de werkende mantelzorger. De workshop worden gehouden in ’t Poelhuys Vivaldistraat 4 Lisse. Iedereen is welkom en de workshop is geheel gratis. Er kunnen maximaal 15 mantelzorgers deelnemen.

Wat
In deze workshop wordt men geïnformeerd over de wettelijke regelingen en ondersteuningsmogelijkheden op de werkvloer, in de regio en daarbuiten. Verder worden er tips en handvatten gegeven om in balans te blijven en wordt er besproken hoe een gesprek aan te gaan op de werkvloer. Ook wisselen we met elkaar ervaringen en tips uit.

Aanmelding
Voor aanmelding of meer informatie kan er contact opgenomen worden met Marjon Wagemans WelzijnsKompas Hillegom-Lisse, 0252 757100 / mantelzorg@welzijnskompas.nl

Deze workshop komt voort uit het bollenstreek-brede project ‘Mantelzorg werkt’ waarin afgelopen jaar werkgevers in de regio zijn geïnformeerd over de ondersteuningsmogelijkheden die er zijn op de werkvloer, in de gemeente en daarbuiten. En hen bewust gemaakt van het belang van aandacht en begrip op de werkvloer door er actief mee aan de slag te gaan en daarmee de erkenning: ‘Wij werken mantelzorgvriendelijk’ te verdienen.

 

Gegevens

Datum:
21 mei
Tijd:
19:30 tot 21:30
Evenement Tags:
, ,

Locatie

’t Poelhuys Lisse
Vivaldistraat 4
LISSE, 2161EA Nederland
+ Google Maps

Organisator

WelzijnsKompas
Telefoon:
0252 - 75 71 00
E-mail:
info@welzijnskompas.nl