logo
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Wijkwandeling Lisse Week van Zorg en Welzijn

Wandel je fit

Op donderdag 15 maart wordt er een wijkwandeling Lisse georganiseerd. Dit vindt plaats in de Week van Zorg en Welzijn. De week van Zorg en Welzijn gaat inmiddels alweer de 6e editie in. Meer dan duizend zorg- en welzijnsorganisaties openen tijdens deze week hun deuren om aan Nederland te laten zien wat er allemaal gebeurt op dit vlak. Zo ook in Hillegom en Lisse.

WelzijnsKompas zet zich in voor zorg en welzijn in de buurt, dicht bij de mensen. Vanuit een focus op wat kun je wél. Tijdens de Week van Zorg & Welzijn laat WelzijnsKompas samen met andere organisaties zien en horen waarom het welzijnswerk zo belangrijk is. De Week van Zorg en Welzijn staat bol van de activiteiten door het gehele land. Ook in Hillegom en Lisse zijn er activiteiten georganiseerd.

Activiteit Lisse
Donderdag 15 maart om 19.15 uur een wijkwandeling van ca. 3 km door Lisse waarbij de inwoners met elkaar, maar ook met de welzijnsadviseur of buurtwerker, in gesprek kunnen gaan. Start wandeling vanaf buurthuis Salvatori, Wagenstraat 33 Lisse. Rond 20.00 uur koffie met gebakje voor alle deelnemers. Deze activiteit is geheel gratis.

Informatie
Voor meer informatie kunt u contact op nemen met Dionne Scheepmaker, buurtwerker Lisse, via d.scheepmaker@welzijnskompas.nl of 06-45 33 15 45

Gegevens

Datum:
15 maart
Tijd:
19:00 tot 20:00
Evenement Tags:
, , ,

Locatie

buurthuis Salvatori
Wagenstraat 33
Lisse, Zuid-Holland 2161 ZL Nederland
+ Google Maps
Website:
http://www.swglisse.nl/index.php/buurthuis-salvatori

Organisator

WelzijnsKompas
Telefoon:
0252 - 75 71 00
E-mail:
info@welzijnskompas.nl