logo
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Webinar: Leven met autisme

Op dinsdag 22 of 24 juni 2021 wordt er een webinar gehouden over leven met autisme. Wegens de Corona-maatregelen is het programma deze avond iets anders dan u van ons gewend bent.
U bent nl. vanaf 19.30 uur uitsluitend digitaal welkom. Het webinar is op beide dagen hetzelfde.

Locatie:
Online d.m.v. aanmelding vooraf op 22 of 24 juni

Aanmelden: 
U kunt de lezing vanaf 19.30 uur volgen via Zoom, hiervoor ontvangt u dan voorafgaand aan de bijenkomst een link. Via de chat is het ook mogelijk om vragen te stellen. Op de avond zal er mogelijk een selectie gemaakt moeten worden van de vragen die beantwoord kunnen worden. Het is belangrijk dat u zich aanmeldt via onderstaande link:

Leven met autisme: lezing op 22 of 24 juni 2021

De aanmeldingspagina is special aangemaakt voor dit webinar. Wanneer u naar beneden scrollt kunt u kiezen voor één van beide data. Bij uw aanmelding dient u de kortingscode in te voeren: AutismeZH. Als u deze kortingscode invoert kunt u gratis deelnemen aan het webinar.

Let op: er zijn een beperkt aantal plaatsen beschikbaar dus wacht niet te lang met aanmelden. De aanmeldingstermijn verloopt op 21 juni of wanneer alle plaatsen vergeven zijn. U krijgt een bevestiging van uw aanmelding. Mocht u vragen hebben omtrent uw aanmelding neemt u dan contact op via regiocoordinator@autisme.nl

Iedereen die belangstelling heeft voor autisme is welkom!

Uitnodiging bijeenkomst – Leven met autisme

Gegevens

Datum:
24 juni
Tijd:
19:30 tot 21:30
Evenement Tags:
,