logo
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Wandel je fit in Lisse

Wandel je fit

Wandel je fit in Lisse elke dinsdagavond, een nieuw project dat vanaf 3 april van start is gegaan in Lisse!

Team ‘Even Buurten’ organiseert, samen met fanatiek wandelaar en vrijwilliger Franz van Sluis, elke dinsdagavond een wandeltocht. Van 18:30 uur tot 20:30 uur wandelen wij met een gezellige groep door het mooie Lisse. Elke week wordt er een andere route gewandeld.

Gezelligheid/gezond
Het doel van deze wandeltocht van ongeveer 7 kilometer is dat mensen die van wandelen houden, elkaar ontmoeten. Daarbij schenken wij natuurlijk ook aandacht aan een stukje vitaliteit. Wandelen is ‘gezellig en bovendien gezond’.

Team ‘Even Buurten’ sluit niemand buiten en staat voor iedereen klaar! Durf mee te doen: alleenstaand, jong, oud, werkzoekende, gepensioneerd, gezelschapsmens, échte Lisser of net in Lisse wonend. Iedereen is welkom om mee te wandelen! Ook honden mogen mee, mits aangelijnd.

Waar/wanneer?
Deelname is gratis en aanmelden is niet nodig. Elke dinsdag verzamelen wij om 18:30 uur bij De Poelmarkt, aan de kant van de grote entree (Vivaldistraat 1).
WelzijnsKompas begeleidt deze activiteit, maar is tevens op zoek naar vrijwilligers die mee willen helpen met de organisatie van de wandeltochten.

Informatie
Voor meer informatie kan er contact opgenomen worden met Dionne Scheepmaker, buurtwerker WelzijnsKompas.
d.scheepmaker@welzijnskompas.nl / 06-453 315 45 / www.welzijnskompas.nl

Gegevens

Datum:
10 juli
Tijd:
18:30 tot 20:30
Evenement Tags:
, , , ,

Locatie

De Poelmarkt
Vivaldistraat 1 - grote entree
Lisse, Zuid-Holland
+ Google Maps

Organisator

WelzijnsKompas
Telefoon:
0252 - 71 75 00
E-mail:
info@welzijnskompas.nl