logo
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Tuinwerkdag bij De Groeituin

Tuinwerkdag de Groeituin

Lekker samen aan de slag op de tuinwerkdag bij De Groeituin

Kom je ook op zaterdag 6 maart naar de eerste tuinwerkdag bij de Groeituin. Iedereen is welkom die zin heeft om in de frisse buitenlucht samen de handen uit de mouwen te steken.

Op zaterdag 6 maart gaan de werkschoenen aan en stropen we de mouwen op van 10:00 tot 13:00 uur. Er zijn grote en kleine klussen, voor ieder wat wils. Uiteraard wordt er op gepaste afstand gewerkt met de RIVM richtlijnen in het achterhoofd. Voor koffie en thee met wat lekkers wordt gezorgd.

Met ingang van 6 maart wordt er elke eerste zaterdag van de maand een tuinwerkdag georganiseerd. Mocht het niet lukken om op 6 maart mee te doen, zet dan alvast 3 april in de agenda om lekker in het groen aan de slag te gaan. In deze tijd van corona, waarbij de sportscholen dicht zijn, wellicht een mooie manier om de spiermassa te onderhouden. En daarnaast een moment om even buiten te zijn, de handen uit de mouwen te steken én nieuwe mensen te ontmoeten. Waarbij gelijk een geweldige bijdrage aan De Groeituin geleverd wordt.

Samen zorgen we ervoor dat De Groeituin een echte ontmoetingsplek wordt voor iedereen. Doe ook mee! Voor het aanmelden als krachthulp, tuinvrijwilliger of bij meer informatie kan er contact opgenomen worden met buurtwerker Carlijn French van WelzijnsKompas via c.french@welzijnskompas.nl of 0252 – 757100. Ook zijn wij op zoek naar meedenkers over een (sociale) bestemming van De Groeituin oogst. De Groeituin is op Sociale Media te volgen via @degroeituin_hillegom.

 

Gegevens

Datum:
6 maart
Tijd:
10:00 tot 13:00
Evenement Tags:
, , ,

Organisator

WelzijnsKompas
Telefoon:
0252 - 75 71 00
E-mail:
info@welzijnskompas.nl