logo
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Nieuwe editie Samen Gezond in sportcentrum De Vosse

Zin om met een gezonde leefstijl aan de slag te gaan én nieuwe mensen te ontmoeten? Doe dan mee met Samen Gezond!

Op 20 september starten wij in samenwerking met Hillegom in Beweging en sportcentrum De Vosse, na een mooie eerste reeks in het najaar van 2020, met een nieuwe editie van Samen Gezond in sportcentrum De Vosse in Hillegom.

 

Samen Gezond bestaat uit 8 wekelijkse bijeenkomsten op de maandagochtend (10.00 tot 13.00 uur). Tijdens elke sessie wordt er bewogen onder leiding van buurtsportcoach Paul de Bree en verzorgt Esma Mejdoubi-Plessius van Gezond met Esma, een overheerlijke en gezonde lunch. Daarnaast schuiven er interessante sprekers aan zoals Mirjam Ruigrok van HartExperts, Petra Hoek van pH Vitaal, Michelle Caseley van Soul Balance, Essie Rademakers van Essie Rademakers Intuïtieve coaching – ademhaling  en Vera Hols over (zelf)compassie en verbindende communicatie.

 

Positieve Gezondheid vormt de basis van Samen Gezond, waarbij gezondheid gezien wordt als zoveel meer dan niet ziek zijn. Bij Positieve Gezondheid draait het om je fit voelen, zingeving, omgaan met veranderingen, meedoen, lekker in je vel zitten en goed voor jezelf kunnen zorgen.

 

Aanmelden of meer info

De kosten voor Samen Gezond bedragen 40 euro voor de gehele reeks inclusief lunch. Daarnaast ontvangt men het online programma van Gezond met Esma waar verder wordt ingegaan op een gezonde leefstijl. Mocht de financiële bijdrage een belemmering zijn om mee te doen aan Samen Gezond, dan gaan we hierover graag in gesprek.

Aanmelden kan tot 15 september a.s. Voor aanmelden of meer info neem contact op met buurtwerker Carlijn French via 0252-757 100 of c.french@welzijnskompas.nl.

Gegevens

Datum:
11 oktober
Tijd:
10:00 tot 13:00
Kosten:
€40,00
Evenement Tags:
, , ,

Locatie

Sportcentrum De Vosse
Vosselaan 152
Hillegom, Zuid-Holland 2181 CD Nederland
+ Google Maps
Telefoon:
0252-519001
Site:
www.devosse.nl