logo
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Lunchen buurtkamer Vorstenhove Lisse

Lunchen

Op donderdag 15 maart lunchen buurtkamer Vorstenhove Lisse.

Week van Zorg en Welzijn 
Van maandag 12 tot en met zaterdag 17 maart 2018 vindt de Week van Zorg & Welzijn plaats. Inmiddels alweer de 6e editie. Meer dan duizend zorg- en welzijnsorganisaties openen tijdens deze week hun deuren om aan Nederland te laten zien wat er allemaal gebeurt op dit vlak. Zo ook in Hillegom en Lisse.

WelzijnsKompas zet zich in voor zorg en welzijn in de buurt, dicht bij de mensen. Vanuit een focus op wat kun je wél. Tijdens de Week van Zorg en Welzijn laat WelzijnsKompas samen met andere organisaties zien en horen waarom het welzijnswerk zo belangrijk is. De Week van Zorg & Welzijn staat bol van de activiteiten door het gehele land. Ook in Hillegom en Lisse zijn er activiteiten georganiseerd.

Activiteit
Op 15 maart wordt er vanaf 12.30 uur een gezellige lunch verzorgd voor de buurtbewoners van buurtkamer Vorstenhove in Lisse. Het thema is Welzijn in de buurt. Tijdens deze lunch zijn er medewerkers van WelzijnsKompas aanwezig die in gesprek gaan met de bewoners over Welzijn in de buurt. Deze activiteit is geheel gratis.

Adres:
Koningstraat 36, 2161 PV Lisse

 

Gegevens

Datum:
15 maart
Tijd:
12:30 tot 14:00
Evenement Tags:
, ,

Locatie

Buurtkamer Vorstenhove
Koningstraat 36
Lisse, Zuid-Holland 2161 PV Nederland
+ Google Maps

Organisator

WelzijnsKompas
Telefoon:
0252 - 75 71 00
E-mail:
info@welzijnskompas.nl