logo
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Hillegomse Lichtjes Loop

Sociale contacten

Hillegomse Lichtjes Loop

Op maandag 17 december 2018 organiseert de wandelgroep Hillegom Station een bijzonder gezellige wandeltocht: de Hillegomse Lichtjes Loop. Een verlichte stoet wandelt dan zo’n 7 kilometer in sportief tempo door Hillegom. De start is om 19:15 uur bij de bushalte van Hillegom Station. Op deze plek keert de wandelgroep rond 20:45 uur weer terug.

De wandeltocht is uitgestippeld door een aantal Hillegommers die de handen ineen hebben geslagen en verschillende wandelingen organiseren. Af en toe biedt Team Buurtwerk van WelzijnsKompas ondersteuning.

Op maandag, dinsdag en vrijdag wandelt Wandelgroep Hillegom Station anderhalf uur door Hillegom. Inmiddels wandelen er zo’n 10 wandelaars mee: een gezellige club!

 

Tijdstip:
Trek op 17 december alle lichtjes uit de kast en wandel gezellig mee! Natuurlijk deelt WelzijnsKompas ook lichtjes uit in allerlei soorten, maten en kleuren. Ook zijn er veiligheidsvestjes verkrijgbaar. Dit keer is er voor iedereen een verrassing tijdens de wandeling. Nieuwsgierig? Wandel mee! We starten bij de bushalte van Hillegom Station om 19.15 uur.

 

Deelname:
Deelname aan de Hillegomse Lichtjes Loop is kosteloos. Kijk op de Facebooksites van WelzijnsKompas en Wandelgroep Hillegom Station voor meer informatie.

 

Contact:
Voor meer informatie kan er contact opgenomen worden met Dionne Scheepmaker, Team Buurtwerk, d.scheepmaker@welzijnskompas.nl / 06-453 315 45 of via WelzijnsKompas 0252 757100, werkdagen bereikbaar tussen 09.00 – 12.30 uur.

 

WelzijnsKompas is de welzijnsorganisatie voor bewoners in Hillegom en Lisse. WelzijnsKompas helpt buurten leefbaar maken en ondersteunt kwetsbare bewoners om zichzelf (weer) te redden en mee te doen in de samenleving. Want niemand mag tussen wal en schip raken, iedereen telt mee.

Gegevens

Datum:
17/12/2018
Tijd:
19:15 tot 20:45
Evenement Tags:
, , ,

Organisator

WelzijnsKompas
Telefoon:
0252 - 75 71 00
E-mail:
info@welzijnskompas.nl