logo
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Get Together (voor jonge mantelzorgers)

Vanaf 20 februari starten WelzijnsKompas en Welzijnskwartier samen een nieuwe activiteitenreeks speciaal voor jonge mantelzorgers. Dit zijn kinderen die opgroeien in een gezin waarin iemand ziek is, psychische klachten, een beperking of een verslaving heeft. Bijvoorbeeld hun vader, moeder, broertje of zusje. Iedere derde donderdagmiddag van de maand van 16.00 tot 17.30 kunnen kinderen van 10 t/m 14 jaar samen komen in jongerencentrum De Greef, Ruishornlaan 21 in Lisse voor leuke activiteiten, ontmoeting en informatie over aansprekende thema’s rondom mantelzorg. Richelle -stagiair van Welzijnskwartier en zelf jonge mantelzorger- neemt een grote rol op zich in de organisatie van het project.

Programma
In het programma is ruimte voor ontspanning en samen leuke dingen doen en worden thema’s die mantelzorg raken besproken. Deze middag staat de jonge mantelzorger centraal en ontmoeten zij andere jonge mantelzorgers.

Donderdag 20 februari is de eerste bijeenkomst en houden we een nerfbattle en vertelt mantelzorgadviseur Edith Schouten over waarom deze middagen voor jonge mantelzorgers er zijn.

Info over het programma van de andere data volgt.

Praktische info en aanmelden
Iedere derde donderdag van de maand van 16.00 tot 17.30 uur, m.u.v. de schoolvakanties. Deelname is kosteloos en vooraf opgeven wenselijk.
Aanmelden kan door een mail te sturen naar info@welzijnskompas.nl o.v.v. deelname Get together.

 

 

 

 

Gegevens

Datum:
20 februari
Tijd:
16:00 tot 17:30
Evenement Tags:
, , ,