logo
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Dialoogtafel bij Kwadraad Lisse

Bij een dialoogtafel ga je met een groep van vier tot acht personen, onder begeleiding van een gespreksbegeleider, in gesprek over onderwerpen als:

elkaar zien, ontmoeten, samen en alleen zijn. Je wisselt ervaringen, dromen en mogelijkheden uit. Het is bijzonder om te zien wat er ontstaat als je ervaringen en dromen uitwisselt. En wie weet roept het wel op tot actie en nog meer mooie ontmoetingen.

De dialoogtafel vindt plaats in het kader van het Jaar vol Ontmoeting waarin eenzaamheid en ontmoeting centraal staan. Tijdens dit jaar, waarvan in oktober 2018 de aftrap plaatsvond, werden er diverse dialoogtafels en vriendschappelijk speeddate bijeenkomsten georganiseerd. Begin juli is het tijdschrift Elkaar Zien uitgegeven en op 12 oktober vond het Festival der Ontmoeting plaats. Het doel van het Jaar vol Ontmoeting is om mensen met elkaar te verbinden. Wie weet roept het op tot nóg meer mooie ontmoetingen en initiatieven.

De dialoogtafel bij Kwadraad is de laatste dialoogtafel tijdens het Jaar vol Ontmoeting. Mis het niet en ontmoet elkaar aan de dialoogtafel. Deelname is kosteloos. Graag van tevoren aanmelden  via info@welzijnskompas.nl of 0252-757100 (tussen 09:00 en 12:30 uur). Voor meer vragen neem contact op met Carlijn French, buurtwerker WelzijnsKompas, c.french@ welzijnskompas.nl / 06-4516 2321.

Gegevens

Datum:
12/12/2019
Tijd:
14:30 tot 17:00