logo
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Cursus Positief Leven!

Hoe kun je op een positieve manier naar jezelf kijken, zonder te kijken naar wat er niet goed is? Kijken met begrip voor je eigen menselijkheid en imperfectie, met optimisme en met aandacht voor je sterke kanten. Wil jij dit graag gaan toepassen in jouw leven? Meld je dan aan voor de cursus Positief Leven!

Stress, piekeren, spanning en ontspanning: Hoe herken je dit bij jezelf en hoe kan je er (anders) mee omgegaan, waardoor er veerkracht als alternatief voor “sterk zijn” ontwikkeld kan worden? Hoe ervaar je welbevinden? En hoe realiseer je jouw eigen mogelijkheden en de omgang met normale stress in het leven?

In 5 bijeenkomsten wordt er op een laagdrempelige manier kennis gemaakt met ontspannings- en mindfulnessoefeningen, je leert wat stress is en hoe het komt dat wij piekeren en hoe je je veerkracht kunt versterken. De lessen bevatten praktische tips en oefeningen waarmee je productief kan zijn en een bijdrage kan leveren aan de samenleving.

De groep bestaat uit maximaal 6 deelnemers. Deze cursus is een samenwerking tussen WelzijnsKompas en preventie GGZ Rivierduinen.

 

Data 2021: donderdag 16, 23 en 30 september en 7 en 14 oktober van 10.00-12.00 uur.

Locatie: Medisch Centrum Lisse, Nassaustraat 31b, Lisse

Kosten: Voor deze cursus wordt een bijdrage gevraagd van € 7,50, dit is inclusief een kopje koffie/thee.

 

Inschrijven: per e-mail: info@welzijnskompas.nl  o.v.v. deelname aan de training Positief Leven en uw naam, adres, geboortedatum en telefoonnummer

of telefonisch: 0252-757100 (op werkdagen tussen 9.00-12.30uur)

 

Een intake/ kennismakingsgesprek vindt plaats voor de uiteindelijke deelname.

Gegevens

Datum:
14 oktober
Tijd:
10:00 tot 12:00
Kosten:
€7,50
Evenement Tags:
, , ,

Locatie

Medisch Centrum Lisse
Nassaustraat 31b
Lisse,
+ Google Maps
Telefoon:
0252757100