logo
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Casemanagement dementie bij Alzheimer Café Bollenstreek

Alzheimer Café

Het Alzheimer Café wordt op 16 april a.s. gehouden in de grote zaal van Bloemswaard Hillegom. Het thema van deze avond is “Casemanagement dementie”.
Een casemanager dementie is speciaal opgeleid om te achterhalen wat de behoeften zijn van de persoon met dementie en de mantelzorger(s). Zij/hij is op de hoogte van het aanbod gepaste hulp in de omgeving en kan het voortouw nemen om nieuwe hulp te gaan organiseren. Een belangrijke en helpende hand in moeilijke tijden. Je hoeft dus niet alles zelf uit te zoeken!

 

De deuren zijn open vanaf 19.00 uur. De avond duurt tot ongeveer 21.30 uur. De toegang is gratis en is inclusief koffie en thee, dus neem gerust een gast mee!

De hersenziekte dementie heeft grote invloed op het leven van degene die het krijgt. Maar zeker ook op de mensen er om heen die (steeds meer) zorg moeten gaan geven. Wij interviewen een partner die hiermee te maken heeft. Waarschijnlijk herkent u haar verhaal en heeft u aanvullingen vanuit uw eigen ervaring. Hoe geef je deze ziekte een plek in je leven als je ineens mantelzorger bent geworden. Wij gaan met elkaar in gesprek over wat er allemaal kan veranderen, wat hetzelfde blijft en wie kan helpen met raad en daad als je met deze ziekte te maken krijgt.

Gegevens

Datum:
16 april
Tijd:
19:00 tot 21:00
Evenement Tags:
, , , ,

Locatie

Woonzorgcentrum Bloemswaard
Garbialaan 3
Hillegom, Zuid-Holland 2182 LA Nederland
+ Google Maps
Telefoon:
0252-576500
Website:
http://www.hozo.nl/

Organisator

WelzijnsKompas
Telefoon:
0252 - 75 71 00
E-mail:
info@welzijnskompas.nl