logo
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Belastingservice 22 en 23 maart bij WelzijnsKompas in Hillegom

Op vrijdag 22 maart en zaterdag 23 maart kan het belasting aangifteformulier weer bij WelzijnsKompas ingevuld worden. In samenwerking met Van Velzen Accountants & Adviseurs uit Warmond, wordt het belasting aangifteformulier voor het jaar 2018 ingevuld. Deze service bieden wij aan voor de kwetsbare en oudere inwoners van Hillegom.

Wij starten deze service op vrijdag  22 maart a.s. in het Dienstencentrum Elsbroek aan de Abellalaan 1 in Hillegom. Op deze dag staan de professionele vrijwilligers van WelzijnsKompas klaar om de belastingpapieren in te vullen. Op zaterdag 23 maart worden de formulieren ingevuld door de vrijwillige inzet van personeel van Van Velzen Accountants & Adviseurs.

Let op:
Particulieren met een vermogen hoger dan € 50.000,– buiten de eigen woning, kunnen geen gebruik maken van deze dienst. De inkomensgrens is voor alleenstaanden € 35.000,– en voor gehuwden/samenwonenden € 48.000,– per jaar.

Belangrijk: Voor het invullen van de belastingaangifte is een geldige digid of machtigingscode nodig.

Wanneer u lid bent van een ouderen- of vakbond, kan het belasting aangifteformulier ook bij hen ingevuld worden.

Wilt u gebruikt maken van deze gratis service, dan kunt u zich bij ons opgeven via (0252)  75 71 00  (bereikbaar van 9.00 – 12.30 uur)

Inschrijving geschiedt op volgorde van binnenkomst.

Gegevens

Begin:
22 maart | 09:00
Einde:
23 maart | 15:00
Evenement Tags:
, ,