logo
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Alzheimer Café – in evenwicht met elkaar de regie houden

Alzheimer Café

Op dinsdag 18 juni is er weer een Alzheimer Café Bollenstreek met als thema in evenwicht met elkaar de regie houden. Ook met dementie kun je prettig leven met de mensen om je heen. Dat vraagt om nieuwe energie en creatief omgaan met je mogelijkheden. De aanwezigen geven elkaar deze avond eigen voorbeelden en inspiratie om dit zo lang mogelijk vol te houden.

Hierbij worden ze muzikaal ondersteund door Duo Carmen, die er een gezellige en informele avond van maakt met muziek, zang en dans.

Het Alzheimer Café wordt gehouden in de grote zaal van woonzorgcentrum Bloemswaard, Garbialaan 3 Hillegom. Inloop vanaf 19:00 uur. Het programma start om 19:30 en eindigt om 21:30 uur.

Het Alzheimer Café is vrij toegankelijk voor mensen met dementie, partners, familie, zorgverleners en andere belangstellenden. De toegang is gratis inclusief consumpties.

Met deze avond sluiten we het einde van dit seizoen Alzheimer Café Bollenstreek af. En nodigen bij deze iedereen uit om in september weer het Alzheimer Café te bezoeken, voor informatieve en aangename avonden. Het programma van het nieuwe seizoen krijgen de aanwezigen op deze avond alvast mee.

Het Alzheimer Café Bollenstreek is een initiatief van Alzheimer Nederland en wordt mede mogelijk gemaakt door de werkgroep die bestaat uit: WelzijnsKompas, Marente, HOZO, Zorgbalans, Buurtzorg, GGZ Rivierduinen.

Gegevens

Datum:
18 juni
Tijd:
19:30 tot 21:30
Evenement Tags:

Locatie

Woonzorgcentrum Bloemswaard
Garbialaan 3
Hillegom, Zuid-Holland 2182 LA Nederland
+ Google Maps
Telefoon:
0252-576500
Website:
http://www.hozo.nl/

Organisatoren

WelzijnsKompas
Zorgbalans