logo
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

De tafel van WelzijnsKompas

De Tafel van WelzijnsKompas is iedere maandag aanwezig in de bibliotheek van Lisse. Iedereen is welkom van 15.00 – 16.30 uur met vragen over bijvoorbeeld mantelzorg, vrijwilligerswerk, zelfstandig wonen of sociale contacten.

Aanschuiven bij de Tafel van WelzijnsKompas is geheel kosteloos. Je kunt een test doen om te ontdekken welk vrijwilligerswerk bij jou past, of een afspraak maken voor een adviesgesprek met één van de adviseurs van WelzijnsKompas. Deze maandag schuift José Groenveld namens DSV Rustoord aan om informatie te geven en vragen te beantwoorden over vrijwilligerswerk bij dit zorgcentrum. Wie alvast op zoek wil naar activiteiten of vrijwilligersvacatures kan eens een kijkje nemen op www.vrijetijdbestedinglisse.nl of www.welzijnskompas.nl. Wie liever informatie krijgt tijdens een persoonlijk gesprek, is maandag van harte welkom.

Voor meer informatie en/of vragen kun je contact opnemen met Ingrid van der Ploeg, i.vanderploeg@welzijnskompas.nl of via (0252) 757 100, bereikbaar van 09.00 – 12.30 uur.

Gegevens

Datum:
27 januari
Tijd:
15:00 tot 16:30
Kosten:
Gratis

Locatie

bibliotheek Lisse
Koninginneweg 79A
Lisse, Zuid-Holland 2161 ZB Nederland
Telefoon:
0252 415 782
Website:
www.bibliotheekbollenstreek.nl