MENU

Oppasouder/opa/oma/verzorger/vrijwilliger voor 2 uur per maand (of meer)

Site lisanne Speeltuinvereniging Kindervreugd

Laat kinderen kind zijn.

Oppasouders

Wat doe je?

Als oppasouder maak je deel uit van het team dames en heren dat zorgt dat de speeltuin open kan. Eén middag per maand van 15.00u tot 17.00u ben je in de speeltuin en beman je ons verkoophuisje. Hier verkoop je snoepjes en wat te drinken. Tegelijk houd je een oogje in het zeil. Om 17.00u sluit je de speeltuin af en zorg je, samen met de bezoekers, dat deze netjes achter blijft.

Wie zoeken we?

Als oppasouder ben je eerste aanspreekpunt voor onze (kleine) bezoekers. We verwachten daarom van je dat je het Nederlands voldoende beheerst om hen te woord te staan.

Wat bieden we?

Speeltuin Kindervreugd is een vereniging in het hart van Hillegom. Dit is een plek waar mensen elkaar ontmoeten. De functie als oppasouder is ideaal om werkervaring op te doen of juist na je loopbaan actief bezig te blijven. We bieden veel vrijheid in het plannen van je werktijden. Er is iemand aanwezig om je de eerste (paar) keer wegwijs te maken in het snoephuisje. De speeltuin draait volledig op vrijwilligers maar indien nodig vergoeden we onkosten.

Meer informatie of aanmelden? Stuur een mail aan planning@kindervreugdhillegom.nl t.a.v. Talitha