MENU

vrijwilligers gezocht

  • Lisse
  • Solliciteren is gesloten

Site De Zonnebloem

De Zonnebloem is een organisatie voor mensen met een beperking.

Lisse, 28-01-2022

 

Maak iemands leven een stukje mooier
Zonnebloem Lisse zoekt vrijwilligers

Mensen met een lichamelijke beperking zijn vaker alleen dan ze zouden willen. Voor hen zijn persoonlijk contact en eropuit gaan niet altijd vanzelfsprekend. Zeker in coronatijd is sociaal isolement een dagelijkse realiteit. Zonnebloemvrijwilligers creëren momenten om naar uit te kijken en herinneringen om te koesteren. Wij laten ze niet zitten.

Ook in Lisse zijn vrijwilligers van de Zonnebloem actief. Ze gaan op bezoek, samen eropuit en organiseren activiteiten voor mensen met een lichamelijke beperking. Doordat de nadruk steeds meer op kleinschalige en 1-op-1 activiteiten komt te liggen, zijn er steeds meer vrijwilligers nodig. De komende jaren wil de Zonnebloem er voor nog meer mensen in Lisse kunnen zijn. Daar hebben we jouw hulp bij nodig.

Kom kennismaken!

Vrijwilligerswerk is niet alleen leuk om te doen, maar het geeft ook een goed gevoel om iets voor een ander te kunnen betekenen. De Zonnebloem koppelt nieuwe vrijwilligers als het even kan aan een deelnemer met dezelfde hobby’s of interesses. Uit deze contacten ontstaan dan ook vaak hechte vriendschappen. Is je interesse gewekt en wil je meer weten? Kom kennismaken. Dan bekijken we samen waar jouw interesses liggen en hoe jij je het beste in kunt zetten.

Neem contact op met Louise de Boois, tel nr 0252-755050 of mail naar Lissezonnebloem@gmail.com. Met jouw tijd en inzet kun je echt het verschil maken! Er kan zoveel meer dan je denkt.